Wie is Anthony William?

Wie is Anthony William?

0 Comments

Anthony William wordt ‘Medisch Medium’ genoemd en niet voor niets. Vanaf diens vierde jaar hoort Anthony een stem die hem glasheldere informatie geeft over mensen om hem heen. Hij weet hen daardoor exacte informatie te geven over hun gezondheid en de onderliggende oorzaak van en remedie voor klachten en aandoeningen. Hij heeft hiermee, wereldwijd en tot op de dag van vandaag, tienduizenden mensen geholpen om te genezen van aandoeningen waarbij artsen vaak geen goede diagnose konden vinden. Of waarbij de behandeling onvoldoende of helemaal géén effect opleverde..!

Anthony boekt spectaculaire resultaten, zelfs bij artsen die hun patiënten niet meer kunnen helpen, wordt de hulp van Anthony vaak ingeroepen. Een van die artsen hierover:

Anthony heeft een bijzondere gave die misschien niet altijd begrepen wordt en dat is zonde. Ik weet zeker dat je door het lezen van het boek een stap in de goede richting zet naar een gezonder leven. De kennis over waar bepaalde klachten vandaan komen en wat je eraan kunt doen, is nu beschikbaar. Dit boek is bijna letterlijk, een ‘geschenk uit de hemel’…”

In dit revolutionaire boek vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven. Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft, over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van natuurlijke voeding en een dito leefstijl.

Daarnaast deelt hij kennis die nog nooit op een andere plek zo duidelijk beschreven is, zoals over de werkelijke oorzaak van de ziekte van Lyme en de schildklieraandoening Hashimoto. Wij kregen van de Nederlandse uitgever Succesboeken toestemming, een hoofdstuk uit het boek te plaatsen hier op de site, ter promotionele ondersteuning. Wij kozen voor de informatie die Anthony William in één hoofdstuk met de lezer deelt, over het proces, waarbij hij van af zijn 4e jaar, in contact kwam met ‘Spirit’. Een uiterst krachtige, energetisch bewustzijn, dat Anthony William uitnodigt, zijn leven in dienst te stellen van… COMPASSIE..!

In deze Nederlandse vertaling, die net van de persen is gerold, vind je de volgende info:

 • De achterliggende oorzaak van ziekten en aandoeningen waar de medische wereld nog geen duidelijke verklaring voor heeft.
 • Natuurlijke oplossingen voor tientallen onbegrepen ziekten en aandoeningen, waaronder de ziekte van Lyme, fibromyalgie, bijnieruitputting, CVS, Menopauze, PMS, migraine, ziekte van Hashimoto, een trage schildklierwerking, MS, reumatische artrose, depressie, ADHD, autisme, netelroos, gordelroos, diabetische neuropathie, auto-immuunziekten, Type 2 Diabetes, Hypoglycemie, candida, colitis en auto- immuunaandoeningen.
 • Een oplossing voor herstel van geest en ziel als een ziekte een emotionele wissel op je heeft getrokken o.a. door meditatie en de hulp van Engelen.

 

Chronische ziektes ontstaan volgens Anthony William als gevolg van de volgende vier hoofdoorzaken.

Hij noemt ze De Meedogenloze Vier (The Unforgiving Four):

 • Virale infecties
 • Zware metalen
 • DDT bestrijdingsmiddel
 • Straling

Andere factoren spelen ook een rol, zoals de talloze andere gifstoffen die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben, medicijnen/operaties, ingrijpende emotionele gebeurtenissen, stress, etc.

Handvatten om te genezen:

 • De NO-FOODS uit je dieet verwijderen! Dit zijn: maïs, soja, canola-olie / geraffineerde olie, gewone suiker, eieren, zuivel, varkensvlees, gekweekte vis, gluten (alleen wat quinoa, gierst, volkoren rondkorrelrijst, evt. wat boekweit en Teff maar allemaal niet of nauwelijks tijdens het genezingsproces. Granen verzadigen en weerhouden ons ervan om voldoende fruit & groenten te eten.), MSG (er is een hele lijst!), kunstmatige èn natuurlijke smaakstoffen, kunstmatige zoetstoffen, citroenzuur, bepaalde supplementen (L-carnitine, dierlijke hormoonsuppletie, wei(proteïne), visolie, ijzersupplementen).
 • Het 28-daags detox-dieet proberen te volgen (reset & lever-genezing).
 • Dieet (vnl. biologisch: groene bladgroenten, fruit, groenten, noten en zaden, paddenstoelen, en slechts af&toe wat (grasgevoerd) rundvlees, biol. kalkoen en kip of wildvangst-zalm).
 • De natuur in en daar gelijk meditatieve oefeningen doen. Er is bijvoorbeeld een zon-, maan, sterren-, bomen-, vogelzang- en bijengezoemmeditatie.

In de gratis cursus ‘The Healing Path‘, staan 18 stappen die naar genezing voeren:

 

 1. Veel fruit eten.
 2. Heel veel groene bladgroenten eten, vooral babyspinazie, boerenkool, Romeinse, krop- en eikenbladsla, maar ook wilde bladgroenten zoals paardensla.
 3. Veel rauwe groenten eten.
 4. Levend water drinken.
 5. Zon tanken, niet verbranden natuurlijk, maar de zon doet meer voor ons dan alleen maar vitamine D aanmaken.
 6. Goed slapen (i.i.g. van 22u-2u en anders nog van 10u-2u).
 7. Creatief bezig zijn.
 8. Je doel ontdekken.
 9. Godsvertrouwen (faith) ontwikkelen.
 10. Bidden.
 11. Sociale ondersteuning zoeken, die is nodig om te genezen.
 12. Liefhebben en je geliefd voelen zijn ook belangrijk voor het herstel.
 13. Compassie ontwikkelen.
 14. Affirmaties (leren omdenken, je denken herprogrammeren).
 15. Lachen, vrolijkheid, humor zijn ook belangrijk om beter te worden.
 16. Spelen!
 17. Bewegen naar kunnen (Pocket Gym, trampoline-springen, wandelen, dansen, zwemmen in levend water).
 18. Vrijheid.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.