Waarom ik dagelijks NingXia Red drink

Waarom ik dagelijks NingXia Red drink

Een dieet met veel antioxidanten heeft tegenwoordig zeker zijn voordelen. Je lichaam wordt voortdurend bedreigd door dagelijkse verontreinigende stoffen, slechte voeding en dagelijkse activiteiten die tot stress kunnen leiden. Gelukkig kun je je lichaam ondersteunen met NingXia Red, dat rijk is aan voedingsstoffen en antioxidanten. Het enige wat u hoeft te doen is dagelijks 60ml NingXia Red drinken.

ningxia red

 

Inhoudsopgave

Waarom NingXia Red?

Dankzij natuurlijk voorkomende verbindingen zoals betacaroteen, lycopeen, antioxidanten en d-limoneen; NingXia Red ondersteunt het welzijn van het hele lichaam, normale cellulaire functie, energieniveaus en de gezondheid van het oog.

In feite heeft NingXia Red een zeer hoge antioxidant rating! Je wilt hoge niveaus van antioxidanten in je dieet omdat ze vrije radicalen in je lichaam bestrijden die je cellen aanvallen, je immuunsysteem verzwakken en veroudering veroorzaken; onder andere.

NingXia Red is een exclusieve aanvulling op Young Living. Door hun Seed to Seal-garantie bewaken ze het proces van zaad tot verzegelde fles om de hoogste kwaliteit en meest effectieve producten te garanderen!

Young Living heeft eigen boerderijen en eist van hun zuster-/partnerboerderijen dat ze zich houden aan hun strikte richtlijnen van:

  • te beginnen met de beste zaden
  • geen schadelijke chemicaliën gebruiken
  • met de hand wieden
  • oogsten op piekmomenten
  • destilleren ter plaatse
  • en het testen van producten ten minste drie keer voordat ze worden gebbotteld en verzegeld.

 

ningxia red

 

 

Hoe smaakt NingXia Red?

NingXia Red is zoet en pittig! De formule bevat gojibes (ook bekend als wolfberry) pruim, aronia, kers, bosbes en granaatappel sappen en extracten. Wist je dat een portie NingXia van 30 ml gelijk staat aan 22.814 amandelen, 814 bosbessen, 130 tomaten, 100 sinaasappels, 73 aardbeien, 59 stengels broccoli, 49 kroppen sla en 34 rode uien *? Probeer dat allemaal op één dag te eten! De gezondheidsvoordelen zijn echt geweldig!

ningxia red

 

 

Hoe NingXia Red te drinken

Drink 30 à 60 ml 2 maal daags om het goed functioneren je lichaam te ondersteunen.
Goed schudden voor gebruik.
Na opening 30 dagen houdbaar.

Tips:
Gebruik Ningxia Red in je smoothie, cruesli-ontbijt of sap als onderdeel van een snel en gemakkelijk ontbijt.
Bewaar Ningxia Red op een koele plek en serveer het aan je gasten als gezond alternatief voor andere dranken.
Geef kinderen dit heerlijke drankje in plaats van frisdranken of sappen vol suiker.
Combineer met Ningxia Nitro
Voeg 1 of 2 druppels van je favoriete plus olie toe, voor extra smaak!

 

 

ningxia red

 

Wat zijn wolfberries?

Wolfberries, ook wel gojibessen genoemd, vervullen al eeuwen een zeer belangrijke rol in de traditionele Chinese geneeskunde. De bessen worden in China verwerkt in medicijnen en worden dagelijks gebruikt in veel Chinese keukens. Dit omdat de bessen vrijwel overal een mooie aanvulling in zijn.

 

De gedroogde besjes zijn donkerrood van kleur en lijken op rozijntjes. Door recent veel wetenschappelijk onderzoek te verrichten werd bevestigd dat gojibessen een super-antioxidant zijn en veel goede essentiële voedingsstoffen bevat in zeer hoge concentraties. Het kreeg daarom de stempel “superfood nummer één” opgedrukt.

Wolfberries zijn de vruchten van de gojistruik, die behoort tot de familie van de nachtschades. Wolfberries komen oorspronkelijk uit China; ze bevatten zes vitamines, elf mineralen, achttien aminozuren en een verscheidenheid aan potentieel gunstige fytonutriënten. De gezondheidsvoordelen van Wolfberries worden vaak in vier groepen onderverdeeld:

  • antioxidant
  • versterking van het immuunsysteem
  • goede werking tegen veroudering
  • gunstige werking op het zenuwstelsel

Wat een kracht zit er in deze wolfberries!

 


Related Posts

Frankincense

Frankincense

Frankincense geeft kracht. Frankinsence is een veel geliefde essentiële olie. De zoete, frisse, fruitige, warme en houtachtige geur van Frankincense stimuleert en wekt de geest op. Het is een prachtige olie om op meerdere vlakken in te zetten. Vandaar dat wij hem vandaag uitgebreid uitlichten. […]

Stress Away

Stress Away

Stress is iets waar we allemaal wel eens last van hebben. Een drukke werkweek, verdriet of een gewoon teveel hooi op je vork genomen Stress Away , een heerlijke melange van onder andere limoen, vanille en lavendel is één van onze meest populaire producten. De […]