Viscurry met mangochutney en puntpaprika

Viscurry met mangochutney en puntpaprika

0 Comments  /  Jump to Recipe

Viscurry met mangochutney en puntpaprika

14 oktober 2019
: 2 pers
: gemakkelijk

Serveer de viscurry met basmatirijst, griekse yoghurt en verse koriander.

By:

Ingredients
  • 500 gr witte vis
  • 250 ml yoghurt
  • 1 limoen
  • 2 el citroensap
  • 2 el mangochutney
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 ui
  • 1 puntpaprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 cm gember
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl kurkuma
  • verse koriander
  • zout en peper
Directions
  • Step 1 Was de vis en dep hem droog.
  • Step 2 Snijd de vis in stukjes van 3 cm en wrijf ze in met de marinade van 1/4 tl kurkuma, zout en citroensap.
  • Step 3 Verhit de olie en stoof de ui, knoflook en gember.
  • Step 4 Voeg de tomatenpuree en kruiden toe.
  • Step 5 Laat 2 min. bakken en voeg dan de yoghurt en mangochutney toe.
  • Step 6 Voeg de vis toe, breng aan de kook, en laat de vis nog 5 min. stoven met gesloten deksel, op een zacht vuurtje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *