Viscurry met mangochutney en puntpaprika

Viscurry met mangochutney en puntpaprika

0 Comments  /  Jump to Recipe

Inhoudsopgave

Viscurry met mangochutney en puntpaprika

14 oktober 2019
: 2 pers
: gemakkelijk

Serveer de viscurry met basmatirijst, griekse yoghurt en verse koriander.

By:

Ingredients
  • 500 gr witte vis
  • 250 ml yoghurt
  • 1 limoen
  • 2 el citroensap
  • 2 el mangochutney
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 ui
  • 1 puntpaprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 cm gember
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl kurkuma
  • verse koriander
  • zout en peper
Directions
  • Step 1 Was de vis en dep hem droog.
  • Step 2 Snijd de vis in stukjes van 3 cm en wrijf ze in met de marinade van 1/4 tl kurkuma, zout en citroen
  • Step 3 Verhit de olie en stoof de ui, knoflook en gember.
  • Step 4 Voeg de tomatenpuree en kruiden toe.
  • Step 5 Laat 2 min. bakken en voeg dan de yoghurt en mangochutney toe.
  • Step 6 Voeg de vis toe, breng aan de kook, en laat de vis nog 5 min. stoven met gesloten deksel, op een zacht vuurtje. Werk af met 1 dr essentiele olie van citrus en korianderblaadjes. Laat de olie zeker niet meekoken

 

VISCURRY MET MANGOCHUTNEY EN PUNTPAPRIKA

 


Related Posts

Vegetarische curry met zoete aardappel

Vegetarische curry met zoete aardappel

Wil je graag lekker, vegetarisch, gezond én duurzaam eten? Vandaag delen we het recept voor een Indiase curry met zoete aardappel, kikkererwten en spinazie. De curry heeft een Indiaas tintje, door het gebruik van Garam Massala, dat is een Indiaas specerijenmengsel dat o.a. bestaat uit […]

Hoe maak je Palak Paneer?

Hoe maak je Palak Paneer?

Palak Paneer is een populaire vegetarische delicatesse gemaakt van spinazie en paneer (een niet-smeltende Indiase kaas) gekookt in een pittige tomaat- en uiensaus met aromatische Indiase kruiden. Palak Paneer is een traditionele Noord-Indiase delicatesse en een integraal onderdeel van de Punjabi- keuken.   Palak Paneer […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.