Inhoudsopgave
Viscurry met mangochutney en puntpaprika
Serveer de viscurry met basmatirijst, griekse yoghurt en verse koriander.

Ingredients
- 500 gr witte vis
- 250 ml yoghurt
- 1 limoen
- 2 el citroensap
- 2 el mangochutney
- 1 el tomatenpuree
- 1 ui
- 1 puntpaprika
- 2 teentjes knoflook
- 2 cm gember
- 2 tl kerriepoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl kurkuma
- verse koriander
- zout en peper
Directions
- Step 1 Was de vis en dep hem droog.
- Step 2 Snijd de vis in stukjes van 3 cm en wrijf ze in met de marinade van 1/4 tl kurkuma, zout en citroen
- Step 3 Verhit de olie en stoof de ui, knoflook en gember.
- Step 4 Voeg de tomatenpuree en kruiden toe.
- Step 5 Laat 2 min. bakken en voeg dan de yoghurt en mangochutney toe.
- Step 6 Voeg de vis toe, breng aan de kook, en laat de vis nog 5 min. stoven met gesloten deksel, op een zacht vuurtje. Werk af met 1 dr essentiele olie van citrus en korianderblaadjes. Laat de olie zeker niet meekoken