Kabeljauw met kruiden, kokosmelk, limoen en trostomaatjes

Kabeljauw met kruiden, kokosmelk, limoen en trostomaatjes

0 Comments  /  Jump to Recipe

Dit is een gerechtje van Pascale Naessens uit het boek Ketokuur.

Vis met kruiden, kokosmelk, limoen en trostomaatjes

6 juli 2020
: 2 porties

By:

Ingredients
  • 400 g stevige witvis, ik heb kabeljouwhaasje gebruikt
  • 200 g kleine trostomaatjes
  • 100 g kokosmelk
  • 1 limoen
  • 1 grote bos peterselie, dille, koriander,...
  • 200 g spinazie
  • 1 teentje knoflook
  • 60 g olijfolie
Directions
  • Step 1 Meng de kokosmelk met het sap van de helft van de limoen en de olijfolie
  • Step 2 Kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook
  • Step 3 Hak de kruiden fijn en de spinazie grof
  • Step 4 Halveer de tomaatjes
  • Step 5 Snijd de andere helft van de limoen in schijfjes
  • Step 6 Neem vuurvaste pan en leg de vis er in
  • Step 7 Strooi de kruiden en spinazie in de pan
  • Step 8 Leg de plakjes limoen en tomaatjes eromheen
  • Step 9 Zet ongeveer 20 min in de oven op 180°

 


Related Posts

Miniquiche met ham

Miniquiche met ham

Heerlijk als ontbijt, meeneemlunch of bij de brunch. Deze quiches komen uit het boek Ketokuur van Pascale Naessens.

Kippenbouillon met spinazie

Kippenbouillon met spinazie

Zelfgemaakte bouillon is bijzonder voedzaam. Hoe langer je de botten laat koken hoe meer voedingstoffen er vrij komen. Bij een ketogeen dieet wordt het drinken van bouillon aangeraden vanwege de vele mineralen. Deze lekkere soep komt uit het boek Ketokuur van Pascale Naessens. Bij een […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.