Dit is een gerechtje van Pascale Naessens uit het boek Ketokuur.
Vis met kruiden, kokosmelk, limoen en trostomaatjes
6 juli 2020
: 2 porties

Ingredients
- 400 g stevige witvis, ik heb kabeljouwhaasje gebruikt
- 200 g kleine trostomaatjes
- 100 g kokosmelk
- 1 limoen
- 1 grote bos peterselie, dille, koriander,...
- 200 g spinazie
- 1 teentje knoflook
- 60 g olijfolie
Directions
- Step 1 Meng de kokosmelk met het sap van de helft van de limoen en de olijfolie
- Step 2 Kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook
- Step 3 Hak de kruiden fijn en de spinazie grof
- Step 4 Halveer de tomaatjes
- Step 5 Snijd de andere helft van de limoen in schijfjes
- Step 6 Neem vuurvaste pan en leg de vis er in
- Step 7 Strooi de kruiden en spinazie in de pan
- Step 8 Leg de plakjes limoen en tomaatjes eromheen
- Step 9 Zet ongeveer 20 min in de oven op 180°