Vegan Pesto

Vegan Pesto

0 Comments  /  Jump to Recipe

Deze vegan groene pesto is gemaakt met cashewnoten en edelgistvlokken, super makkelijk en je hebt maar weinig ingrediënten nodig. De vegan pesto wordt geserveerd bij de Boekweitsalade met courgette

Vegan Pesto

15 april 2020
: 4 personen
: gemakkelijk

By:

Ingredients
  • 1 teentje look
  • 2 flinke handen basilicumblaadjes
  • 1 flinke hand cashewnoten (even roosteren)
  • 4 el edelgistvlokken
  • 80 ml extra vierge olijfolie
  • scheutje appelazijn
  • zout en peper
Directions
  • Step 1 Mix de basilicumblaadjes met de cashewnoten kort in de thermomix 6 sec. stand 9
  • Step 2 Voeg de fijngehakte knoflook, edelgistvlokken, olijfolie, appelazijn, zout en peper, mix nogmaals 6 sec op stand 6
  • Step 3 Wil je de pesto iets vloeibaarder, voeg dan wat extra olijfolie of een scheutje water toe.

 

Vegan Pesto


Related Posts

Het eliminatiedieet

Het eliminatiedieet

Voeding is meer dan brandstof alleen. Eet jezelf gezond (er) Want laat ons eerlijk zijn, dat is toch waar we allemaal van dromen. We willen allemaal fit en energiek door het leven wandelen. Iedereen weet dat wat je eet invloed heeft op je gezondheid en […]

Granola van noten en zaden

Granola van noten en zaden

  Wil je meer weten over Het eliminatiedieet druk dan op de link.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *