Vegan Pesto

Vegan Pesto

3 Comments  /  Jump to Recipe

Deze vegan groene pesto is gemaakt met cashewnoten en edelgistvlokken, super makkelijk en je hebt maar weinig ingrediënten nodig. De vegan pesto wordt geserveerd bij de Boekweitsalade met courgette

Vegan Pesto

15 april 2020
: 4 personen
: gemakkelijk

By:

Ingredients
  • 1 teentje look
  • 2 flinke handen basilicumblaadjes
  • 1 flinke hand cashewnoten (even roosteren)
  • 4 el edelgistvlokken
  • 80 ml extra vierge olijfolie
  • scheutje appelazijn
  • zout en peper
Directions
  • Step 1 Mix de basilicumblaadjes met de cashewnoten kort in de thermomix 6 sec. stand 9
  • Step 2 Voeg de fijngehakte knoflook, edelgistvlokken, olijfolie, appelazijn, zout en peper, mix nogmaals 6 sec op stand 6
  • Step 3 Wil je de pesto iets vloeibaarder, voeg dan wat extra olijfolie of een scheutje water toe.

 

Vegan Pesto


Related Posts

Linzensalade met peterselie en munt

Linzensalade met peterselie en munt

Deze voedzame salade is ook lekker met feta, maar dan is het geen vegan salade meer. Linzen zijn rijk aan ijzer, vezels en eiwitten. Het hoge vezelgehalte zorgt ervoor dat de linzeneter geen last heeft van constipatie, Daarnaast verkleint het aanzienlijk de kans op Prikkelbaredarmsyndroom […]

Het eliminatiedieet

Het eliminatiedieet

Voeding is meer dan brandstof alleen. Eet jezelf gezond (er) Want laat ons eerlijk zijn, dat is toch waar we allemaal van dromen. We willen allemaal fit en energiek door het leven wandelen. Iedereen weet dat wat je eet invloed heeft op je gezondheid en […]



3 thoughts on “Vegan Pesto”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.