Deze vegan groene pesto is gemaakt met cashewnoten en edelgistvlokken, super makkelijk en je hebt maar weinig ingrediënten nodig. De vegan pesto wordt geserveerd bij de Boekweitsalade met courgette
Vegan Pesto

Ingredients
- 1 teentje look
- 2 flinke handen basilicumblaadjes
- 1 flinke hand cashewnoten (even roosteren)
- 4 el edelgistvlokken
- 80 ml extra vierge olijfolie
- scheutje appelazijn
- zout en peper
Directions
- Step 1 Mix de basilicumblaadjes met de cashewnoten kort in de thermomix 6 sec. stand 9
- Step 2 Voeg de fijngehakte knoflook, edelgistvlokken, olijfolie, appelazijn, zout en peper, mix nogmaals 6 sec op stand 6
- Step 3 Wil je de pesto iets vloeibaarder, voeg dan wat extra olijfolie of een scheutje water toe.
Dank u.
Liefs,
Ria
Useful information. Fortunate me I discovered
your site by chance, and I am shocked why this accident did not took place in advance!
I bookmarked it.
You’re welcome. Love Ria