Vegan Pesto

Vegan Pesto

0 Comments  /  Jump to Recipe

Deze vegan groene pesto is gemaakt met cashewnoten en edelgistvlokken, super makkelijk en je hebt maar weinig ingrediënten nodig. De vegan pesto wordt geserveerd bij de Boekweitsalade met courgette

Vegan Pesto

15 april 2020
: 4 personen
: gemakkelijk

By:

Ingredients
  • 1 teentje look
  • 2 flinke handen basilicumblaadjes
  • 1 flinke hand cashewnoten (even roosteren)
  • 4 el edelgistvlokken
  • 80 ml extra vierge olijfolie
  • scheutje appelazijn
  • zout en peper
Directions
  • Step 1 Mix de basilicumblaadjes met de cashewnoten kort in de thermomix 6 sec. stand 9
  • Step 2 Voeg de fijngehakte knoflook, edelgistvlokken, olijfolie, appelazijn, zout en peper, mix nogmaals 6 sec op stand 6
  • Step 3 Wil je de pesto iets vloeibaarder, voeg dan wat extra olijfolie of een scheutje water toe.

 

Vegan Pesto


Related Posts

Mosselen met pesto

Mosselen met pesto

Bij de mosselen met pesto serveren we een pasta en geen brood of frietjes. Zie hier voor mijn zelfgemaakte pesto.

Hoe maken we pesto?

Hoe maken we pesto?

Na de hitte van de afgelopen dagen is mijn weelderige basilicumplant klaar om geoogst te worden, dus tijd om er pesto van te maken. Basilicum is een uitgesproken Italiaans keukenkruid, met een kruidige smaak en een zoet aroma. Basilicum past perfect in gerechten met tomaat, […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *