Stress Away

Stress Away

Stress is iets waar we allemaal wel eens last van hebben. Een drukke werkweek, verdriet of een gewoon teveel hooi op je vork genomen

Stress Away , een heerlijke melange van onder andere limoen, vanille en lavendel is één van onze meest populaire producten. De zoete citrusachtige geur helpt je direct te ontspannen, zelfs als je omringd wordt door rondrennende kinderen en was die nodig opgevouwen moet worden.

Lees snel verder en ontdek hoe je Stress Away in het dagelijks leven kunt gebruiken. De olie zal in een mum van tijd tot je meest gebruikte oliën horen

 

 

 

Inhoudsopgave

Verstuiven

 

Een momentje voor jezelf helpt je te ontspannen en te onthouden dat het beter is om tijd te besteden aan datgene waar je controle over h

ebt, dan datgene waar je geen controle over hebt. Neem na een lange, drukke dag de tijd om te ontspannen of te mediteren en geniet van de kalmerende geur van lavender in Stress Away.

 

Laat je inspireren

Lime geeft deze melange een verkwikkende geur die je tijdens het knutselen, werken of plannen kan inspireren. Stimuleer creativiteit en verstuif Stress Away in de studeerkamer, op kantoor of in de keuken.

 

 

Ontspannend bad

Een heerlijk warm bad is de perfecte manier om tot rust te komen na een lange dag. Voeg enkele druppels toe aan een warm (voeten)bad.

 

 

Stralend haar

Cedarwood geeft deze melange een warme, kalmerende geur. Breng Stress Away aan op de hoofdhuid en het haar en geniet de hele dag door van de lekkere geur.

 

Verzorgde baard

Voeg enkele druppels toe aan je baardolie en geniet de hele dag door van de exotische geur. De citrusachtige geur van Stress Away helpt je fris te blijven. Combineer enkele druppels met kokosolie om de baard te laten stralen.

 

 

Zoete geur

Stress Away is uniek omdat het de enige Young Living-melange is die vanille bevat. De zoetheid van vanille zorgt ervoor dat deze melange perfect past in zoete verstuivermelanges. Neem onze blog over verstuivermelanges door en laat je inspireren.

 

Zit nooit zonder

Stress Away is niet alleen verkrijgbaar in een traditioneel flesje, maar ook als handige roll-on. Dat betekent dat je altijd en overal kunt genieten van de exotische mix van limoen, vanille en lavendel. Stop een Stress Away Roll-On in je tas of laat een exemplaar achter op je bureau of in de auto en breng wanneer nodig aan op de nek en slapen.

 


Related Posts

Frankincense

Frankincense

Frankincense geeft kracht. Frankinsence is een veel geliefde essentiële olie. De zoete, frisse, fruitige, warme en houtachtige geur van Frankincense stimuleert en wekt de geest op. Het is een prachtige olie om op meerdere vlakken in te zetten. Vandaar dat wij hem vandaag uitgebreid uitlichten. […]

Thieves

Thieves

Thieves is denk ik wel één van de meest populaire essentiële oliën van Young Living. Vanaf moment 1 behoorde de Thieves tot mijn favoriet! Het is een olie die ik iedereen ook zou adviseren. Het is zo divers en voor zoveel mooie dingen inzetbaar. Eigenlijk […]