Scampibrochettes met mango-pindadip

Scampibrochettes met mango-pindadip

0 Comments  /  Jump to Recipe

Scampibrochettes met mango-pindadip

22 december 2020
: 4 personen

By:

Ingredients
  • 8 Gepelde scampi’s
  • 1 Teentje knoflook, geperst
  • 3 el Olijfolie
  • 1 snuifje Pili-pili
  • 2 Limoenen, in schijfjes
  • Zout en Peper
  • Verse koriander (voor de afwerking)
  • Voor de mango-pindadip
  • 4 el Pindakaas
  • 2 el Sojasaus
  • 2 el Limoensap
  • 1 Mango, goed rijp
Directions
  • Step 1 Maak eerst de marinade: meng in een schaal de knoflook met de olijfolie, de pili-pili, zout en peper.
  • Step 2 Leg er de scampi’s in en laat ze minstens 1 u (liever een nacht) marineren in de koelkast.
  • Step 3 Mix alle ingrediënten voor de dip in een kleine keukenrobot tot een gladde saus.
  • Step 4 Voeg indien nodig 2 el water toe om de saus iets gladder te maken.
  • Step 5 Om ze samen te houden en makkelijker te degusteren, prik 2 scampi’s met een schijfje limoen op houten stokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de spiesjes kort op een hoog vuur.
  • Step 6 Bestrooi ze met koriander en serveer ze met de mango-pindadip.
:

 

 


Related Posts

Tartaar van rode biet, appel, gerookte paling en zure room

Tartaar van rode biet, appel, gerookte paling en zure room

Deze tartaar van rode biet met gerookte paling en zure room is een feestelijk voorgerecht. Lekker fris! De gezondheidsvoordelen van rode biet. Bieten bevatten veel foliumzuur, mangaan, kalium, koper, ijzer, vezels en magnesium. Het meest interessant zijn de actieve plantenstoffen. Zo zijn de rode kleurstoffen […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.