Progessence Phyto Plus

Progessence Phyto Plus

Progessence Phyto Plus bevat een wilde yam-extract van hoge kwaliteit die optimaal gemengd is met monnikspeperolie en etherische oliën om vrouwen te helpen balans te vinden zoals de natuur het bedoeld heeft. Progessence Phyto Plus, dat speciaal is samengesteld door D. Gary Young, ND, en Dan Purser, MD, maximaliseert de effecten van wilde yam-extract en monnikspeperolie door gebruik te maken van een innovatief suspensiesysteem.

Dit product met etherische olie, het eerste huidserum in zijn soort op de markt, verbetert de vochtopname door de huid en bevat de pure etherische oliën Frankincense, Bergamot en Peppermint.

Progessence Phyto Plus is draagbaar, heeft een aangename geur en hoeft niet gerouleerd aangebracht te worden in tegenstelling tot sommige concurrerende producten. Het heldere flesje toont de opmerkelijke zuiverheid van deze unieke serumformule.

Ingrediënten van Progessence Phyto Plus

 • Copaifera officinalis harsolie* – natuurlijke oleohars, afkomstig uit bomen.
 • Boswellia carterii olie* – hars met bekende wierook geur.
 • Cedrus atlantica schorsolie* – schorsolie uit de dennenfamilie.
 • Caprylic/caprinezuurtriglyceride – hydraterende en verzorgende stof.
 • Citrus aurantium bergamia* schilolie (Furocoumarin-vrij) – Bergamot, schil wordt gewonnen uit onrijpe vrucht. Geschikt voor parfum en cosmetica. Furocoumarin = een groep van natuurlijke toxische componenten uit voornamelijk plantensoorten.
 • Mentha piperita* olie – Peppermint olie.
 • Tocoferol – Vitamine E: antioxidant, plantaardige olie.
 • Vites agnus castus* extract – traditioneel natuurproduct, van een gezonde menstruatie en andere toepassingen die samenhangen met de vrouwelijke stofwisseling.
 • Dioscorea villosa wortelextract – monnikspeper (kuisboom) helpt bij menopauze en premenstruele symptomen verminderen.
 • Eugenia cryophyllus* knopolie – Kruidnagel. Olie uit de knoppen, bladen, twijgen en bast.
 • Bevat mogelijk: benzylbenzoaat **, Citral **, Eugenol **, Farnesol **, Geraniol **, Isoeugenol **, Limonene **, Linalool **.

* = 100 % pure essentiële olie
** = Natuurlijke bestanddelen van essentiële oliën geformuleerd door D. Gary Young.

Waarvoor is de PPP in te zetten?

Overgangsklachten
Menstruatieklachten
Hormonale balans
Stemmingswisselingen
Onzuivere huid of acne
Een regelmatige cyclus

Tips om te gebruiken:

Maak van je olie een roller en vervang de bovenkant van je flesje door een rollerballetje. Zo kun je de PPP smeren waar en wanneer nodig, super handig!
Breng 2 tot 4 druppels aan op de huid waar jij dat wilt en masseer het in. Het maakt hierbij niet uit op welke manier je masseert.
Gebruik de Progessence Phyto Plus na een warme douche of bad.
De hoeveelheid druppels en de aantal toepassingen verschillen per persoon, gebruik de olie daar wanneer jij dat zelf prettig vindt.