Plantaardige yoghurt van cashewnoten

Plantaardige yoghurt van cashewnoten

0 Comments

Inhoudsopgave

Ingrediënten

  • 150 gr cashewnoten (onbewerkt)
  • 2 medjoul dadels
  • 1 banaan
  • 150 gr amandelmelk
  • 1/2 mespunt kaneel
  • 1 tl vanillepoeder
  • zeezout
  • 1/2 citroen
  • 2 el kokosrasp
  • topping naar keuze

Plantaardige yoghurt van cashewnoten

Bereiding

  • Doe de cashewnoten in een kom met water en laat dit een nacht weken.
  • Doe alle ingrediënten in een keukenmachine.
  • Wanneer de massa te dik is kan je eventueel wat water toevoegen of amandelmelk.
  • Topping: voeg extra bijenpollen, chiazaad, hennepzaad, kokossnippers of rauwe chocolade toe.
  • Tip: maak deze yoghurt voor enkele dagen, ze is 4 dagen houdbaar in de koelkast.
  • Giet de yoghurt in glazen bokaaltjes.

 



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.