Perenpizza met blauwe kaas en gekarameliseerde ui
3 april 2020
: 2 personen

Ingredients
- 4 volkoren pittabroodjes
- 1 eetl olijfolie
- geraspte mozarella
- 2 gekarameliseerde rode uien
- 150 gr verkruimelde blauwe kaas
- 1 eetl rozemarijnblaadjes
- rucola sla voor afwerking
- 1 groene peer fijngesneden
- zwarte peper
Directions
- Step 1 Verwarm de oven voor op 200 ° C.
- Step 2 Besprenkel de broodjes met de olie en verdeel de mozzarella, gekarameliseerde ui, blauwe kaas en rozemarijn over de broodjes.
- Step 3 Leg ze op een grote ovenschaal bekleed met bakpapier met antiaanbaklaag en bak 8-10 minuten of tot ze goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.
- Step 4 Leg op elke pizza de rucola en de peer en besprenkel met peper om te serveren.