Maak je wc reinigingsblokjes zelf

Maak je wc reinigingsblokjes zelf

0 Comments

Deze wc-blokjes zullen niet alleen helpen om onaangename geurtjes te neutraliseren, maar ook om alle soorten bacteriën die in je wc zitten te elimineren. Voor extra reinigingskracht zonder chemie. Zuiveringszout is een goedkoop en verbazingwekkend veelzijdig schoonmaakmiddel.

Alle ingrediënten die je voor deze blokjes nodig hebt zijn ecologisch en milieuvriendelijk.

Ingrediënten

200 gr zuiveringszout
100 gram citroenzuur
1 thl  thieves afwasmiddel
10 dr Purification
10 dr Lemon

een goed afsluitbare glazen (weck) pot
siliconen ijsblokjes vorm

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

Doe alle ingrediënten in een kom en roer goed door totdat je een soort pasta hebt die een beetje op nat zand lijkt. Is de pasta nog te droog, sproei dan even bij met water.
Neem de ijsblokjes vorm (ik had er 2 nodig, dat hangt af van hoe groot de vorm is die je gebruikt) Druk de pasta er goed in en laat de blokjes nu minstens 24 uur hard worden. Als de tabs droog zijn kan je ze uit de vorm halen en bewaren in een leuke glazen (weck) pot.

Voeg eventueel nog wat geraspte limoenschil toe.

Een super snelle en makkelijke reiniger voor tussendoor.

 

http://construct-live.be/

 

 


Related Posts

Diy: zelf wasbare wattenschijfjes maken

Diy: zelf wasbare wattenschijfjes maken

  Meer en meer mensen zijn zich bewust van hun impact op het milieu en op het klimaat. Velen zijn ook bereid om wat aan het levensstijl te doen. Alle beetjes helpen. Je kan wasbare wattenschijfjes kopen of je kan er zelf maken.en zijn zich […]

Diy: wasbare vochtige doekjes

Diy: wasbare vochtige doekjes

Wasbare vochtige doekjes kan je zelf maken, het is super gemakkelijk. Ik heb ze van een oud badlaken gemaakt en ze meten 14 x 14 cm. Ze werken even goed als wegwerpdoekjes, maar zijn wel stukken beter voor het milieu en de afvalberg. Je bespaart […]Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.