Liefde van de ziel

Liefde van de ziel

0 Comments

 

Iedereen beschikt over een oneindigheid aan liefde.

Deze onvoorwaardelijke liefde die ieder mens in zich heeft voor zichzelf, voor andere,voor de wereld, bevindt zich in ieder mens zijn ziel.

Dit is de kracht van het ‘zijn’. Soms is het een hele zoektocht om deze liefde in jezelf te vinden, te herkennen, maar toch is deze liefde van de ziel altijd aanwezig en zal er altijd zijn.

Als je eenmaal deze liefde hebt ervaren, de liefde van je ziel, zal dit jezelf en je leven veranderen, het zal je zoveel moois brengen omdat je uiteindelijk de werkelijke persoon bent geworden van jou ‘zijn’.

 

Zielsliefde

Besef dat alle liefde die je ziet, in jezelf zit.

(de ander spiegelt dat)

 


Related Posts

Spirituele aromatherapie

Spirituele aromatherapie

Aromatherapie is het inademen van natuurlijke geuren, massage met welriekende oliën, geurende baden en het innemen van essences in minieme dosis, om gezondheid te bewerkstelligen. Bij de spirituele aromatherapie of subtiele aromatherapie denkt men in de eerste plaats aan niet-fysieke toepassingen van essentiële oliën. Bij […]

Wat is gelukkig zijn?

Wat is gelukkig zijn?

Gelukkig zijn is blij zijn met wat is en wat je hebt. Wees blij met jezelf, anderen en je omgeving. Complimenteer en wordt steeds gelukkiger. Dit betekent dat je je verzoent met jezelf, anderen en je omgeving, door mildheid, vergeven, toegeven, complimenteren en door je […]Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.