Deze knapperige crackers zijn makkelijk te maken, ze zijn lekker en bevatten veel vezels. Ze komen uit het boek “Ketokuur” van Pascale Naessens.
Keto noten zadencrackers
14 juni 2020
Voeg eventueel wat kruiden toe zoals fijngesneden knoflook, rozemarijn of tijm.

Ingredients
- 150 g pecannoten
- 150 g lijnzaad
- 2 eiwitten
- 2 eetlepels olijfolie
Directions
- Step 1 Verwarm de oven voor op 180°
- Step 2 Doe de noten en zaden in de thermomix10 sec op 9.
- Step 3 Meng er de eiwitten en de olijfolie door.
- Step 4 Neem een vel bakpapier, strijk er de noten en zaden massa op.
- Step 5 Neem een tweede vel bakpapier en leg deze op het deeg, rol het deeg plat met een deegrol tot het deeg nog een paar millimeter dik is.
- Step 6 Verwijder het bovenste vel bakpapier.
- Step 7 Leg op een bakplaat en zet in de oven.
- Step 8 Draai de crackers na 10 min om, verwijder het bakpapier en laat nog 5 minuten bakken.