Het vegetarisch afslankplan

Het vegetarisch afslankplan

Dit programma is geschreven voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen en op zoek is naar balans.

Het is een programma van vier weken en laat zien dat je heerlijke en gemakkelijk koolhydraatarm en vegetarisch kunt eten en dat je tegelijkertijd gewicht kunt verliezen.

 

Gezonder gaan leven is de basis van afvallen.

Ik vind het niet echt een afslankprogramma, afvallen gebeurt vanzelf als je gezonder gaat leven.

Het is een super leuk boek met veel gezonde gerechtjes en veel variatie.

Als je gevarieerd eet dan prikkel je je lichaam. Zo voorkom je dat je gewend raakt aan een bepaald voedingspatroon.

 

De drang om vegetarisch te eten is er al heel lang bij mij, maar het ontbrak me aan inspiratie en motivatie. Ik was al 2 maanden met WW bezig, maar het lukte niet echt, ik kon me niet aan de regeltjes houden en punten tellen heb ik nooit gedaan.

Tot ik dit boek tegen kwam, het is een super handig boek, met een handig stappenplan, een vier wekenmenu, de recepten zijn per dag ingedeeld en een boodschappenlijst per week. Dit alles krijg je ook online toegestuurd bij aankoop van het boek.

Het fijne aan deze gezonde levensstijl is dat ik nu wel avocado, noten, geitenkaas, ricottakaas ,hüttenkaas  en griekse yoghurt mag eten, het zijn mijn lievelingen.

Het is een boek met vele lekkere vegetarische gerechten die super gezond zijn. De gerechten bevatten veel plantaardige voedingsmiddelen met veel eiwitten en goede vetten, daarom zijn ze uitermate geschikt voor een vegetarisch voedingspatroon en heb je zeker geen tekorten. Ook zonder vlees en vis kan je heerlijke maaltijden maken.

 

Jasper Alblas

 

Wie is Jasper Alblas en wat doet hij eigenlijk?

Jasper kreeg op 15 jarige leeftijd interesse in de werking van het menselijk lichaam. Hij zocht naar antwoorden “hoe blijf ik gezond”. Op 21 jarige leeftijd begon hij zich te verdiepen in al wat met voeding en gezondheid te maken had. Zijn eerst cliënt was zijn vader, hierdoor is het vertrouwen gegroeid om hiermee verder te gaan. En met succes! Later is hij een praktijk gestart en hielp mensen met overgewicht, migraine en nog vele andere aandoeningen. Als afvalcoach helpt Jasper steeds meer mensen.

Via sociale media, deelt hij regelmatig tips, raad hij mensen aan om extra te bewegen en in bepaalde mate meditatie.

Door balans te vinden in de juiste voeding, beweging, rust en de juiste stofwisseling, hadden zijn cliënten veel baat bij deze methode.

 

De kracht van gezonde voeding, wat doet dit met eczeem en psoriasis?

 

Een heel belangrijk item, ik heb een schoonzoon met psoriasis en een kleinzoontje met eczeem. Ik wil ook mijn familie en misschien duizenden andere mensen bewust maken,  hoe belangrijk gezonde voeding is.

De vader van Jasper was al vele jaren onder behandeling van verschillende dermatologen, hij had uitslag op zijn handen. Het bleek een contact eczeem te zijn in combinatie met psoriasis. Hij kreeg diverse allergietesten en verschillende hormonenzalven voorgeschreven die hij dagelijks op zijn handen moest smeren. Daarmee verminderde de uitslag iets maar het ging niet echt weg en de huid werd steeds maar dunner.

Jasper kwam er achter dat gezonde voeding niet alleen ziekten kan voorkomen maar in sommige gevallen ook ziekten kan genezen. De vader van Jasper was de eerste bij wie hij deze methode toepaste. Gelukkig stond zijn vader er voor open om dit te proberen, omdat het dieet met veel groenten en weinig koolhydraten in het algemeen goed is voor je gezondheid.

 

Psoriasis

 

Wat was er gebeurt met de vader van Jasper na 4 weken vegetarisch eten?

Na vier weken, daar kwam nog bij suikervrij, lactose vrij, en glutenvrij, was de uitslag op zijn handen voor de helft minder. En na nog eens 4 weken waren de symptomen bijna helemaal verdwenen! Deze ervaring heeft Jasper gesterkt in zijn standpunt dat goede voeding belangrijk is voor je gezondheid. Het resultaat bij de behandeling van deze huidziekte was voor  Jasper het bewijs dat genezing door voeding in sommige gevallen echt kan werken.

Drie jaar lang hebben de beste dermatologen aan de behandeling gewerkt, maar daar bleven de resultaten uit. En met het veranderen van het voedingspatroon kreeg Jasper in nog geen 2 maanden een goed resultaat.

Geloof dit niet,  ga het doen, volg 4 a 5 weken dit advies en ervaar zelf het resultaat.

Een goede reden om vegetarisch te eten

Er zijn allerlei redenen waarom steeds meer mensen vegetarisch willen eten.

  • om het dierenwelzijn en de omgeving
  • er zitten te veel toevoegingen in vlees en vis
  • het is goed om af en toe patronen te doorbreken
  • om de vele gezondheidsvoordelen

 

 

 

Het is een prachtig boek geworden over hoe je lekker vegetarisch kunt eten en afvallen zonder dat je vlees en voedingsstoffen zal missen.

Heerlijke variatie en afwisseling met meer dan 70 overheerlijke vegetarische maaltijden.

Alle voedingsstoffen die je nodig hebt in de 4 vegetarisch en koolhydraat-arme weekschema’s.

Makkelijk en snel gewichtsverlies met de technieken uit dit vegetarische programma.