Granola van noten en zaden
De kaneel in dit ontbijt geeft je nog een extra voordeel, het zorgt voor een stabilisering van de bloedsuikerspiegel.

Ingredients
- Noten:
- 50 g amandelen
- 50 g hazelnoten
- 50 g pecannoten
- 50 g cashewnoten
- Zaden en pitten:
- 50 g pompoenpitten
- 50 g chiazaad
- 50 g sesamzaad
- 50 g zonnebloempitten
- 50 g lijnzaad
- 50 g geroosterde kokosschilfers
- 50 g amandelschilfers
- 1 eetlepel kaneel of speculaaskruiden
- 3 eetl gesmolten kokosolie
- snufje zout
Directions
- Step 1 Verwarm de oven voor op 150°C.
- Step 2 Smelt de kokosolie.
- Step 3 Hak de noten grof.
- Step 4 Voeg de zaden en pitten toe en meng met kaneel en snufje zout.
- Step 5 Voeg de kokosolie toe en meng alles in een grote kom.
- Step 6 Spreid de mengeling uit op de bakplaat bedekt met bakpapier en bak 15 min tot alles lichtjes gebruind is.
- Step 7 Na 15 min. voeg je de kokos-en amandelschilfers toe en laat je de granola nog 5 min in de oven.
- Step 8 Blijf erbij en zorg dat de kokosschilfers niet verbrand, want het gaat snel.
- Step 9 Serveer met kokos- of amandelyoghurt en vers fruit naar keuze (alles behalve citrusfruit)
Wil je meer weten over Het eliminatiedieet druk dan op de link.