Glutenvrij flatbread met rozemarijn

Glutenvrij flatbread met rozemarijn

0 Comments  /  Jump to Recipe

Dit glutenvrije flatbread is eigenlijk een soort tortilla maar dan toch net even anders. Als bindmiddel wordt er arrowroot gebruikt, dit heeft een neutrale smaak. Als je geen arrowroot hebt kan je ook kokosmeel gebruiken, maar dit werkt minder goed. Je kan de tortilla gewoon eten als brood,  of met hummus.

 

Glutenvrij flatbread met rozemarijn

4 augustus 2020
: 6 kleine pannekoekjes

Dit heerlijke flatbread kun je gebruiken als een soort tortilla, serveer het eens bij de soep of gebruik het als ontbijt

By:

Ingredients
  • 50 gr amandelmeel
  • 50 gr arrowroot
  • 1 ei
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 el fijngesneden verse rozemarijn
  • 1 tl zout
  • Kokosolie of ghee om in te bakken
Directions
  • Step 1 Meng de ingredienten tot een beslag. Verhit een koekenpan met een beetje kokosolie en doe een lepel van het mengsel in de pan. Hou als formaat ongeveer een doorsnee van 15 cm aan. Bak tot de bovenkant droog is geworden en draai dan voorzichtig om. Bak tot beide kanten goudbruin is en herhaal voor de rest van het beslag.
  • Step 2 Het flatbread kun je eten met je favoriete beleg.

Bron: simoneskitchen.nl



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.