Frittata met champignons, bloemkool en feta

Frittata met champignons, bloemkool en feta

4 Comments  /  Jump to Recipe

Frittata met champignons en bloemkool

13 maart 2020
: 4
: gemakkelijk

By:

Ingredients
  • 1 EETLEPEL EXTRA VERGINE OLIJFOLIE
  • 1 UI, FIJNGEHAKT
  • 4 TEENTJES KNOFLOOK, GEPERST
  • 500 G CHAMPIGNONS, IN DUNNE PLAKJES GESNEDEN
  • 500G BLOEMKOOLROOSJES
  • 8 EIEREN
  • 125 ML MELK
  • 1 KOPJE DRAGON, FIJNGEHAKT
  • 1 KOPJE PLATTE PETERSELIEBLAADJES, FIJNGEHAKT
  • ZEEZOUT EN GEMALEN ZWARTE PEPER
  • 100 G FETA, VERKRUIMELD
  • BLADPETERSELIE, OM TE SERVEREN
Directions
  • Step 1 Verwarm de oven voor op 200 ° C (400 ° F).
  • Step 2 Verhit de olie in een grote koekenpan op hoog vuur.
  • Step 3 Voeg de ui, knoflook en champignons toe en kook 3 minuten of tot ze licht goudbruin zijn.
  • Step 4 Opzij zetten.
  • Step 5 Doe de bloemkool in een keukenmachine en pulseer tot hij op rijst lijkt.
  • Step 6 Doe de eieren, melk, dragon, peterselie, zout en peper in een grote kom en klop om te combineren.
  • Step 7 Voeg het mengsel van bloemkool en champignons toe en roer om te combineren.
  • Step 8 Verdeel over 2 x 4 kopjes (1 liter) 20 cm ovenschalen en besprenkel met de feta.
  • Step 9 Kook 20-30 minuten of tot ze net gaar zijn.
  • Step 10 Serveer met peterselie.


4 thoughts on “Frittata met champignons, bloemkool en feta”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.