Frittata met champignons en bloemkool
13 maart 2020
: 4
: gemakkelijk

Ingredients
- 1 EETLEPEL EXTRA VERGINE OLIJFOLIE
- 1 UI, FIJNGEHAKT
- 4 TEENTJES KNOFLOOK, GEPERST
- 500 G CHAMPIGNONS, IN DUNNE PLAKJES GESNEDEN
- 500G BLOEMKOOLROOSJES
- 8 EIEREN
- 125 ML MELK
- 1 KOPJE DRAGON, FIJNGEHAKT
- 1 KOPJE PLATTE PETERSELIEBLAADJES, FIJNGEHAKT
- ZEEZOUT EN GEMALEN ZWARTE PEPER
- 100 G FETA, VERKRUIMELD
- BLADPETERSELIE, OM TE SERVEREN
Directions
- Step 1 Verwarm de oven voor op 200 ° C (400 ° F).
- Step 2 Verhit de olie in een grote koekenpan op hoog vuur.
- Step 3 Voeg de ui, knoflook en champignons toe en kook 3 minuten of tot ze licht goudbruin zijn.
- Step 4 Opzij zetten.
- Step 5 Doe de bloemkool in een keukenmachine en pulseer tot hij op rijst lijkt.
- Step 6 Doe de eieren, melk, dragon, peterselie, zout en peper in een grote kom en klop om te combineren.
- Step 7 Voeg het mengsel van bloemkool en champignons toe en roer om te combineren.
- Step 8 Verdeel over 2 x 4 kopjes (1 liter) 20 cm ovenschalen en besprenkel met de feta.
- Step 9 Kook 20-30 minuten of tot ze net gaar zijn.
- Step 10 Serveer met peterselie.
Graag gedaan, dank u.
Thanks regarding supplying like well put together subject material.
Thank you.
Liefs
Ria
I delight in the details on your websites. Many thanks.