Frietjes van zoete aardappel

Frietjes van zoete aardappel

2 Comments  /  Jump to Recipe

Frietjes van zoete aardappel

27 juli 2019
: 2
: gemakkelijk

By:

Ingredients
  • 2 zoete aardappels
  • 1 el olijfolie
  • verse rozemarijn,fijngehakt
  • grof zeezout
  • vers gemalen zwarte peper
Directions
  • Step 1 Verwarm de oven voor tot 190 graden.
  • Step 2 Schil de zoete aardappels en snijd ze in frietjes
  • Step 3 Doe ze in een kom en meng met de olijfolie, rozemarijn en zeezout naar smaak.
  • Step 4 Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verspreid de frietjes er gelijkmatig over.
  • Step 5 Zet ongeveer 40 minuten in de oven en keer halverwege om.
  • Step 6 Voor een knapperig korstje kun je de laatste twee minuten de oven op grillstand zetten.
Eenvoudig te bereiden en snel klaar, dus wat wil je nog meer? Lekker als snack of als onderdeel van het hoofdgerecht.

 

 

 


Related Posts

Linzen met spinazie en doperwten op indische wijze

Linzen met spinazie en doperwten op indische wijze

Deze Indiase topper, ook wel dahl genoemd, is gemaakt met linzen, spinazie en doperwten. Door de kurkuma, komijn, masala en het chilipoeder is dit gerecht lekker kruidig. Serveren kan met warm naanbrood of rijst.        

Vegetarische curry met zoete aardappel

Vegetarische curry met zoete aardappel

Wil je graag lekker, vegetarisch, gezond én duurzaam eten? Vandaag delen we het recept voor een Indiase curry met zoete aardappel, kikkererwten en spinazie. De curry heeft een Indiaas tintje, door het gebruik van Garam Massala, dat is een Indiaas specerijenmengsel dat o.a. bestaat uit […]



2 thoughts on “Frietjes van zoete aardappel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.