Deze muffins van courgette en kokosmeel zijn een geweldige snack. Ze zijn glutenvrij en koolhydraatarm. Het gebruik van kokosmeel in deze paleo-vriendelijke muffins geeft ze een lichte en donzige structuur.
Courgette muffins met kokosmeel
14 juni 2020
: 12 muffins
: gemakkelijjk
Deze courgette-muffins van kokosmeel zijn een geweldige snack. Gemaakt met kokosmeel, ze zijn niet alleen koolhydraatarm, maar ook glutenvrij.

Ingredients
- 6 eieren
- 70 g kokosolie vloeibaar
- 60 g kokosmeel
- 90 g koolhydraatarme suikervervanger
- 0,25 theelepel zuiveringszout
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 190 g geraspte courgette
- 60 g walnoten fijngehakt (optioneel)
Directions
- Step 1 Combineer de eerste 7 ingrediënten tot ze goed gemengd zijn.
- Step 2 Roer de courgette en walnoten erdoor.
- Step 3 Schep het beslag in ingevette muffinbekers of papieren zakjes.
- Step 4 Bak 20-25 minuten op 180° of tot de tandenstoker die in het midden van de muffin is gestoken er schoon uitkomt.