Burrata met tomaat, room en pesto

Burrata met tomaat, room en pesto

0 Comments  /  Jump to Recipe

Super lekker gerechtje van Pascale Naessens uit haar boek Ketokuur.

 

Burrata met tomaat, room en pesto

17 juni 2020
: 2 porties

By:

Ingredients
  • 2 bolletjes burrata
  • 2 tomaten (400gr)
  • 50 ml room
  • 80 gr groene pesto
  • 20 gr pijnbommpitten
Directions
  • Step 1 Verwarm de oven voor op 180°
  • Step 2 Rooster de pijnboompitten
  • Step 3 Trek en breek de tomaten open
  • Step 4 Schik ze op borden
  • Step 5 Trek de burrata in stukken, boven het bord
  • Step 6 Werk af met pijnboompitten, giet er wat extra olijfolie over en kruid met peper en zout

Related Posts

Kabeljauw met kruiden, kokosmelk, limoen en trostomaatjes

Kabeljauw met kruiden, kokosmelk, limoen en trostomaatjes

Dit is een gerechtje van Pascale Naessens uit het boek Ketokuur.  

Miniquiche met ham

Miniquiche met ham

Heerlijk als ontbijt, meeneemlunch of bij de brunch. Deze quiches komen uit het boek Ketokuur van Pascale Naessens.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *