Abundance

Abundance

 Deze olie staat ook bekend als de  “Wet van aantrekkingskracht”, wat verwijst naar alle positieve en negatieve emoties, gevoelens en gedachten wat we ons aantrekken. Deze blend is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te versterken (trilling verhogen). Abundance heeft eigenschappen van een natuurlijk bevorderende weerstand, helpt je doelen te bereiken en ruikt ook nog eens heerlijk!

Maak een roller (10ml) met 10-20 druppels Abundance. Rol deze iedere dag op je stuitje (wortelchakra) en denk aan wat je graag wilt. Het concreet maken en geloven in je dromen is van groot belang als het gaat om Abundance. Maak een positieve affirmatie en spreek het uit alsof je het al hebt.

Inhoudsopgave

Abundance bevat de volgende oliën

 • Frankincense: helpt bij meditatie en diepe ontspanning, deze olie ondersteunt en bevordert spirituele en innerlijke kracht, weert negatieve gedachten.
 • Orange (sinaasappel): krachtige antioxidant, brengt vreugde en vrede, werkt opwekkend voor lichaam en geest.
 • Patchoulie (patchoeli): herstelt mentale en lichamelijke evenwicht, geeft de geest energie, kracht en ontspanning. Vermindert angst en zorgt voor een sterke aarding.
 • Clove (kruidnagel): krachtige antioxidant, creëert een gevoel van bescherming.
 • Ginger (gember): heeft een kalmerende werking op de spijsvertering en is mentaal verwarmend en opbeurend. Beïnvloed de lichamelijke energie, liefde en geeft moed.
 • Myrhh (mirre): opent de geest, antioxidant, helpend bij huidaandoeningen.
 • Cinnamon Bark (kaneelschors): krachtige antioxidant en heeft een stimulerend en aanpassend effect op het hele lichaam, met name de bloedsomloop. Draagt bij aan gevoelens van vreugde.
 • Spruce (spar): ontstekingsremmende en infectiewerende eigenschappen, helpt de communicatie te verbeteren, geeft rust en verlicht angst.

 

Invloed Chakra:

Opent wortel en hart chakra

Waarvoor in te zetten?

Emoties:

Heb je depressieve gevoelens, worstel je met bepaalde gedachten of sta je voor een lastige situatie? Abundance helpt ons om zorgen los te laten. Wanneer je ruikt aan de olie en daarbij denkt dat je iets “wel kan” dan zal het je hersenen positief helpen beïnvloeden. Abundance opent een wereld van mogelijkheden: de “Wet van aantrekkingskracht”.

Immuunsysteem:

De olie is een krachtige antioxidant wat onze weerstand zal beïnvloeden. Voel je je iets minder, heb je huidproblemen of heb je last van de luchtwegen? Dan is dit de perfecte olie om in te zetten.

Muurverf:

Doe een paar druppels in een emmer met muurverf en je ruikt alleen Abundance nog. Het creëert daarnaast een positieve en veilige sfeer in de ruimte en je ruikt het weken daarna nóg! Zo fijn! Advies: 1 liter verf = 20 druppels

Hoe gebruik ik Abundance:

 • Diffuser: diffuse hoeveelheid druppels naar wens om een harmonieuze sfeer in huis of op het werk (creëert voorspoed) te brengen.
 • Inhaleren: gebruik een 1-2 druppels op een in neusinhaler om de geur te inhaleren.
 • Huid: 1-2 druppels aanbrengen op het gewenste gebied (verdund gebruiken 20 druppels op 10 ml plantaardige olie).
 • Chakra’s: smeer op je stuitchakra voor een positieve mindset. Opent wortel en hart chakra.
 • Parfum: smeer 1 druppel (on-)verdund op de polsen en achter de oren. Heerlijk.
 • Maak een roller (10ml) met 10-20 druppels Abundance. Rol deze iedere dag op je stuitje (wortelchakra) en denk aan wat je graag wilt. Het concreet maken en geloven in je dromen is van groot belang als het gaat om Abundance. Maak een positieve affirmatie en spreek het uit alsof je het al hebt.

 

Tips:

 • Parfum 1 dr (on)verdund op de polsen en achter de oren.
 • Rijkdom en weldaad diffuse op de werkplek om voor het bedrijf weldaad te creëren. 1 dr. op de pakketten voordat ze naar uw klanten worden verzonden. 1 dr. op de portemonnee. 1 dr. op de dashboard van je auto. Zet het flesje neer bij je computer, telefoon of in je tas tijdens je werk.

Related Posts

Frankincense

Frankincense

Frankincense geeft kracht. Frankinsence is een veel geliefde essentiële olie. De zoete, frisse, fruitige, warme en houtachtige geur van Frankincense stimuleert en wekt de geest op. Het is een prachtige olie om op meerdere vlakken in te zetten. Vandaar dat wij hem vandaag uitgebreid uitlichten. […]

Stress Away

Stress Away

Stress is iets waar we allemaal wel eens last van hebben. Een drukke werkweek, verdriet of een gewoon teveel hooi op je vork genomen Stress Away , een heerlijke melange van onder andere limoen, vanille en lavendel is één van onze meest populaire producten. De […]